• Indo Naturals

Instrukser - Hvordan bruke såpestykker

Lurer du på hvordan du skal bruke såpestykkene våre for kropp, hår og ansikt? Bla nedover for å finne ut!


Alle såpestykkene våre har et levetid på minst en måned. For å få en fullverdig opplevelse av produktene våre og behandle kroppen din på best mulig måte, anbefaler vi å bruke såpestykkene på følgende måter:


Kroppssåpe

Kroppssåpen vår er svært effektiv: et såpestykke tilsvarer omtrent tre liter med flytende såpe. Vi anbefaler å påføre såpen på en luffasvamp eller en klut og deretter på kroppen, men den kan også masseres direkte på våt kropp eller hender. Ikke glem å vaske såpen grundig vekk. La såpestykket tørke etter bruk - bruk ei såpeskål som egner seg til dette.

Musikk fra Bopper


Sjampo

Sjampostykket handler om skum. Våte håret, gni stykket mellom hendene for å danne skum og legge stykket ned. Deretter kan du massere skummet inn i håret ditt. Ikke glem å vaske sjampoen grundig vekk. Skummet fjerner fett effektivt og gjør håret ditt mykt og luftig etter tørk. La såpestykket tørke etter bruk - bruk ei såpeskål som egner seg til dette.

Musikk fra Bopper


Ansiktsvask

Ansiktsvasken passer utmerket til å fjerne sminke, forurensning og urenheter. Ta en liten mengde med såpe, legg såpestykket ned og dann skum mellom hendene. Massere skummet på ansiktet, og vaske deretter vekk med vann. Husk å påfør fuktighet på ansiktet etter bruk, og la såpestykket tørke - bruk ei såpeskål som egner seg til dette.

Musikk fra Bopper

©2020 av Indo Naturals AS

Org.no.: NO 922302936 

FOLLOW

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon