• Indo Naturals

Våre produsenter - MGEcoDuties

Vi oppdaget MGEcoDUTIES i ett inspirerende prosjektet for en fredelig verden, bærekraft og bevissthet.


Produkter: Kroppsvaskbar, Shampobar, Ansiktsbar


Prosjektet Auroville startet i 1968 på en høyde med utsikt over Bengalbukta. Nå har det en viktig innvirkning på områdes landsbybeboere og støttes av UNESCO, FN og EU for prosjekts mål om å vise at det er mulig å samarbeide globalt. Les mer om Auroville her.

MGE er en av de kommersielle aktørene som bidrar til å utvikle prosjektet og holde det i livet. De spesialiserer seg på probiotiske produkter med fokus på sosial og økologisk bærekraft. Sammen har vi laget ett sett med såpebarer spesielt tilpasset det europeiske hverdagslivet. Her får du fordelene med plastfritt naturlig velvære inspirert av egenpleie og selvutvikling. Hver såpebar er laget for å gi deg en unik opplevelse gjennom dens ingredienser og bruksområde.
De probiotiske ingrediensene er basert på forskning av gründer Margarita og Guidelma, som utviklet noen av verdens første probiotiske såper. De hjelper til med å fremme positive bakterier som gir naturlig beskyttelse til huden (les mer om fordelene ved probiotisk hudpleie her).

I tillegg til probiotika kommer ingrediensene primært fra nærområdes selvstendige bønder som dyrker organiske på små jordstykker.  

Alle ansatte ved MGEcoDuties, uansett stilling, får den samme lønnen. Dessuten går 33% av overskuddet tilbake til samfunnet gjennom Kattida Kalai stiftelsen- en av mange Auroville stiftelser. På denne måten støttet de utvidelse av Auroville gjennom bærekraftig infrastruktur, så vell som landlig utvikling av nærliggende landsbyer. Dette gjør de blant annnet gjennom selvstendiggjøring av vanskligestilte kvinner, utdannelse, sysselsetting og helsetjenester. 

Dette gjør at såpene er noen av de mest innflytelsesrike du kan få, samtidig som de gir deg de mange fordelene med naturlig pleie. 

©2020 av Indo Naturals AS

Org.no.: NO 922302936 

FOLLOW

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon